НачалоНастаняванеРент-а-карЕкскурзииПочивки в чужбинаПочивки в БългарияПразнициХотели в чужбинаКонтакти

Екскурзии

Гранд тур на КИТАЙ от север до юг с Хайнан, Хонг Конг и Макао - самолетна екскурзия от София - ПОТВЪРДЕНА!

16 дни / 13 нощувки

Транспорт: самолет

Дати: 21.05.2018

Цена: 6298 BGN

 

София, Истанбул, Пекин, Тиандзин, Шанхай, Гуейлин, Лонгшен, Янгшо, остров Хайнан, почивка в Саня, Чухай, Макао, Хонконг, Истанбул, София

 • Ако сте любители на история, природа и екзотични морски курорти, насочете се към загадъчния Китай. Пътешествието от Пекин до най-южната точка на Поднебесната – остров Хайнан предлага исторически забележителности, изумителни природни пейзажи и почивка в един от най-красивите екзотични курорти в света.
 • Мегаполисите Пекин, Тиандзин и Шанхай ще Ви представят блясъка на проспериращ Китай, хармонично съчетал хилядолетна култура и грандиозни съвременни достижения. Далеч от този икономически водовъртеж ще съзерцавате красотата на райски кътчета и ще се насладите на изумително красивите пейзажи по река Ли и оризовите тераси в Лонгшен, а невероятните спектакли „Легендата Конгфу“ и „Импресия на река Лиусанджи“ няма да оставят никого равнодушен.
 • Идвайки на тропическия остров Хайнан, наричан „Източни Хаваи” (намира се на една географска ширина с популярния остров) ще изпитате истинска наслада. Курортът Саня е най-южната точка на острова и от трите страни е обкръжен от високи живописни гори, които създават уникален микроклимат с максимални температури през лятото 33о, а през зимата 25о,,. Из целия остров са разпръснати термални източници, с температура 45 о – 46 о, а заливите са с прекрасен бял пясък и кристално чиста морска вода.
 • Пътешествието се допълва от Макао и Хонконг. В Макао като че ли времето е спряло през деня, но вечер градът се преобразява. Наричат Макао „Азиатският Лас Вегас”, но оборотът от хазарта тук надвишава този на Лас Вегас 5 пъти. Хонконг – „Манхатън на Азия”, е най-големият финансов център на Китай, град в който бизнесът ври и кипи в блестящите офисни небостъргачи, хотели, безброй магазини, ресторанти и клубове.

  ПРОГРАМА:

 • 21.05.2018 - 1 ден
 • София - Истанбул
 • В 21:40 ч полет TK 1030 от София, кацане в Истанбул в 23:05 ч (1ч25м).
 • 22.05.2018-вт. 2 ден Истанбул → Пекин (вечеря)
 • В 01:25 ч полет TK 20 от Истанбул, в 15:25 ч (9ч) пристигане в Пекин – столица на Китайската Народна Република от 1949 г. със статут на град-провинция. Градът е бил столица на страната откакто монголците го избират за база на китайската част от тяхната империя. Сегашното наименование Пекин, което означава „северна столица“, е прието през 1403 г. от династията Мин. Посрещане, трансфер и настаняване в хотела. Вечеря "Патица по пекински". Нощувка.
 • 23.05.2018 - 3 ден
 • Пекин (закуска, обяд)
 • Закуска. Разглеждане отвън на новия национален театър. Разходка по площад Тянанмън – най-големият в света (побира 1млн. души). Построен е през 1651 г. и е разширен през 1958 г. По време на династиите Мин и Цин той е бил затворен за обществено ползване и е принадлежал само на императора, а от 1911 г. става достъпен за всички. Тук на 01.10.1949 г. е провъзгласено създаването на КНР. В центъра на площада се издигат паметникът на Народните герои и мавзолеят на Мао Дзедун. В северната му част се намира вратата Тиенанмън (Портата на небесното спокойствие), която е била главен вход към Императорския дворец. Посещение на Забранения град (ЮНЕСКО), известен като зимния императорски дворец Гугун – един от най-големите дворцови комплекси в света (9999 зали), перла в архитектурното изкуство на древен Китай. Построен е за 15 години (1406 – 1421 г.) и заема площ от 720,000 кв. м. Забраненият град е обграден от крепостни стени, високи 7.9 м., дебели 8.62 м в основата, а в горната част 6.66 м. и се състои от външен и вътрешен двор. В течение на 500 год. той е бил резиденция на 24-ма императори от династиите Мин и Цин, като последният император Пуй живее тук до 1924 г. Обяд. Разглеждане Храма на небето Тиентан (ЮНЕСКО) – един от най-значимите исторически паметници и един от най-красивите храмове, сътворен от архитектурния гений на средновековен Китай (1420г.) за тържествени церемонии и молебени на императорите като върховни жреци. Храмът е ограден от стена, която на юг придобива квадратна форма, а на север – полукръгла. Това въплъщава древното китайско вярване, че небето е кръгло, а земята – квадратна. Оттук минските и цинските императори отправяли молитви към небето за добра реколта. До 1916 г. територията на Небесния храм е забранена за достъп. В него имал право да влиза само императорът, тъй като само неговата особа се считала за свещена. Най-важната и впечатляваща сграда в комплекса – “Залата за молебен към Небето за добра реколта” е визитната картичка на Пекин. Уникална е стената на ехото. *По желание, с доплащане – посещение на спектакъла "Легендата Конгфу". Нощувка.
 • 24.05.2018 - 4 ден
 • Пекин ‒ Тиандзин (закуска, вечеря)
 • Закуска. Екскурзия до Великата китайска стена (ЮНЕСКО) – най-известното и грандиозно съоръжение на древната цивилизация с дължина 6,500 км., което се простира от пустинята Гоби до Източно Китайско море. Строежът започнал по време на император Циншъхуан и завършил по време на династията Мин. Отпътуване за Тиандзин, след около 1ч30м пристигане и настаняване в хотела. Тиандзин е крайбрежен мегаполис в северната част на континентален Китай, разположен на брега на Бохайския залив, който е част от Жълто море. В превод от китайски език името му означава „Небесната крепост”. На мястото, където е днешният град е имало древни селища, възникнали около няколко реки, включително Жълтата река, които се вливат на едно място в морето. Построяването на Великия китайски канал – най-дългият изкуствен воден път (1800 км.) по време на династията Суй през VI век го превръща в търговски център, а след Втората опиумна война и Тиандзинския договор градът се отваря за търговия със Запада и е разделен на 9 концесии по протежение на река Хайхе – всяка със свои собствени жилища, църкви, училища, болници и затвори. Французите строят елегантни замъци с кули, немците – вили в баварски стил с червени покриви и всяка от европейските нации оставя своето културно и архитектурно наследство. Днес Тиандзин е 4-ят по големина град в Китай след Шанхай, Пекин и Гуанджоу и е град с два центъра – старият град, разположен около река Хайхе, която свързва Жълтата река с река Яндзъ чрез Великия китайски канал и Бинхай – новият град, на изток от стария град, построен по крайбрежието на Бохайско море. Вечеря. *По желание, с доплащане – вечерен круиз по река Хайхe, по време на който ще видите „Окото на Тиандзин”- единственото виенско колело в света, построено върху мост и разположено в най-красивата част на града, както и прекрасно осветените сгради по двата бряга на реката. Нощувка.
 • 25.05.2018 - 5 ден
 • Тиандзин ‒ Шанхай (закуска, обяд)
 • Закуска. Панорамното разглеждане на Тиандзин започва с „5-е големи булеварда” (Вудадао) – жилищен район с прекрасни европейски сгради, обитавани от известни личности и политици. Тези просторни булеварди носят имената на 5-те най-големи града в югозападен Китай: Чонгчин, Чангде, Дали, Минан и Мачанг. Продължаваме към района на френската концесия с известната Порцеланова къща – 100-годишна френска вила, чиито ограда, фасада и интериор са украсени с китайски вази и колажи от над 400 милиона парчета древен китайски порцелан, 13000 старинни вази, чинии и купи, 300 парчета мраморни резби и 20 тона естествен кристал. Собственикът ѝ e посветил 20 години в колекциониране на предметите и 5 години в декорирането ѝ. Дворът е украсен с 3000 порцеланови вази, а оградата – с 600 и е наречена „Стената на благополучието”, а най-впечатляващи са 4-те китайски дракона. Ще се разходим по „Древна културна улица” (Гу-Венхуа-Дзи) с много художествени галерии, магазини за традиционни занаяти като тъкани, батик, глинени фигурки и разнообразни антики. После се отправяме към италианската улица, преди известна като единствената концесия на Италия, сега – уникален район в Азия с множество ресторанти, барове и малки магазинчета. Обяд. Трансфер до ж.п. гарата. Отпътуване със скоростен влак, след 5ч30м пристигане в Шанхай, наричан „Париж на Изтока“, „китайският Чикаго“, дом на най-великата архитектура, най-оживената култура, най-изисканите ресторанти, най-добрите магазини и най-силния бизнес, деловата столица на Китай. Градът е разделен на две части: Пуси (старият град, „на запад от река Пу”) и Пудун (модерният град, „на изток от река Пу”). Трансфер и настаняване в хотела. Нощувка.
 • 26.05.2018 - 6 ден
 • Шанхай (закуска, вечеря)
 • Закуска. Посещение на храма на Нефритения Буда – най-големият действащ будистки храм на града. Построен е през 1882 г. по време на династията Сонг от будистката секта Чан, за да бъде вечен дом на двете нефритени статуи, донесени от Бирма - Седящия и Полегналия Буда. Обиколка на модерен Шанхай – свободната икономическа зона Пудун, известна като „новия Хонконг на Китай”, или „Главата на китайския дракон“, моста Нан Пу, тунела под река Хуан Пу. *Посещения по желание, които се заплащат на място: Океанариума – един от най-големите в света, с най-дългият тунел под водата (155 м), откъдето ще наблюдавате многообразния морски свят, представен от над 15000 обитатели от различни райони на Световния океан; Шанхайския Световен Финансов Център – от наблюдателната площадка на 101-ия етаж (474 м) се разкрива красив изглед към целия град. Свободно време в Чайнатаун ― старинният квартал с китни 3-4 етажни къщички и най-големият пазар, където се продава всичко на достъпни цени. След това ще се разходим по улица Нандзин, наричана “Първата улица на Китай” ― пешеходна зона с много магазини, бутици и ресторанти. Вечеря. Връщане в хотела. *По желание, с доплащане – вечерна разходка с корабче по река Хуанпу, която ще ви представи пълния блясък на Шанхай. Нощувка.
 • 27.05.2018 - 7 ден
 • Шанхай → Гуейлин ‒ Лонгшен (закуска, вечеря)
 • Закуска – пакет. Трансфер до летището. Полет до Гуейлин – природен феномен с фантастичен пейзаж, едно от най-живописните места в Китай. Посрещане и трансфер до оризовите тераси в Лонгшен, наричани Лонгжил или „люспите на дракона”, а върха на планината – „гръбнакът на дракона“. Терасите се извиват по хълмовете до върха на планината в продължение на 1000 м като я разделят на няколко нива. Те са невероятно красива природна картина, сътворена от изключителните познания и упорит труд в течение на 5 века (13-17 век) на етническите народности чуан и яо, които до днес следват традициите на предците си. А техните къщи и женски носии „Чуан“ придават особен колорит на мястото. През всички сезони тук е много красиво: през пролетта терасите са покрити с вода, която блести като огледало, през лятото – със зелени стебла, през есента – със златисти класове, а през зимата – със скреж. Връщане в Гуейлин. Вечеря. Нощувка.
 • 28.05.2018 - 8 ден
 • Гуейлин ‒ Янгшо (закуска, обяд)
 • Закуска. Очаква Ви незабравим круиз с обяд по река Ли (Лидзян), която се вие като нефритена панделка около оризовите тераси и зелените върхове на планината Фубошан, за която легендата разказва, че някога тук драконите криели бисерите си. Ще се наследите на красиви идилични пейзажи от двете страни на реката до пристигане в кокетното градче Янгшо, където ще имате свободно време за пазаруване на сувенири, представящи местните изкуства и занаяти. Вечерта ще наблюдавате спектакъла „Импресия на Лиусанджи”, постановка на китайския режисьор Джан Юму, автор на грандиозния спектакъл от откриването на Олимпийските игри през 2008 г. В него участват над 600 местни жители със своите лодки, корморани и водни биволи. Сцена е самата река Ли, а декор са 12 потънали в мъгла хълма, луната, звездите и небето. Долините, хълмовете, прохладният бриз и бълбукането на потоците са съпътстващи елементи на звуковите ефекти. Това е една нова концепция за използване на природата като неразделна част от представлението. Връщане в Гуейлин. Нощувка.
 • 29.05.2018 - 9 ден
 • Гуейлин → Остров Хайнан, Саня (закуска)
 • Закуска. Трансфер до летището. Полет до Саня – вторият по големина и най-южният град на о-в Хайнан. Разположен е по бреговете на три залива на Южно китайско море: Саня, Ялун и Дадунхай, чиито плажове се славят с белоснежен пясък и чиста вода. Остров Хайнан е отделен от континента от едноименен проток, широк 18 км. Негова столица е град Хайкоу, който се намира в северната част на острова. Наричат остров Хайнан „тро¬пически рай” с 6000-годишна исто¬рия. Той е един¬ственият остров в Китай с уникален микрок¬лимат: 300 слънчеви дни в годината, темпе¬ратура 220С - 280С, 30-километрова плажна ивица, проз¬рачна вода, прекрасни плажове, кра¬тери на загаснали вул¬кани, тропически гра¬дини и план¬та¬ции от манго, портокали, чай, кафе, кокосови палми, села на аборигени (обитавали тези места до идването на ки¬тайците) - всичко това го прави един от най-по¬пуляр¬ните курорти в света. Саня 7 пъти беше дома¬кин на международния конкурс “Мис Свят” и 2 пъти на конкурса „Най-силният човек”. Трансфер и настаняване в хотела. Свободно време за плаж и почивка. Нощувка.
 • 30.05.2018 - 10 ден
 • Остров Хайнан, Саня (закуска)
 • Закуска. Свободен ден за плаж и почивка. Нощувка.
 • По желание, с доплащане – полудневна екскурзия до долината Бинланг и аборигенските селища Ли и Мяо, където ще се запознаете с бита, културата, музиката и танците на местните племена (09:00 - 13:00).
 • 31.05.2018 - 11 ден
 • Остров Хайнан, Саня (закуска)
 • Закуска. Свободен ден за плаж и почивка. Нощувка.
 • По желание, с доплащане – целодневна екскурзия до будисткия център Нан Шан и романтичния плаж със скалите Тиан-я Хай-джао ( 09:00 ч - 17:00 ч).
 • Ще посетим Нан Шан - най-големият цен¬тър на будизма в Азия, огромен етног¬рафски парк, където над възстановения храм се изви¬сява най-високата в света статуя на бу¬дист¬ката бо¬гиня Гуанин (108 м.). В друг павилион се пази най-голямата ста¬туя от злато (140 кг) вклю¬чена в книгата за рекордите на Ги-нес. Паркът е висш еталон на фъншуей и отразява хармони¬ята между чо¬века, природата и обществото. Центърът е отк¬рит през 1999 год, на мястото, където делфини спасили от ко¬ра¬бокруше-ние и изнесли на брега будис¬тки монаси. Предвидено е свободно време за обяд – предлагат се вегетариански ястия. След това се отправяме към красивото и романтично място „Краят на земята” - Тиан-я Хай-джао. Името буквално означава „Краят на небето, ъгълът на морето”, но всъщност това е най-южната точка на Китай и в ясни дни морето изглежда се простира до безкрая и се слива с небето. Ще видите прочутите скали на влюбените. Мястото е популярно сред влюбени и младоженци от цял свят.
 • 01.06.2018 - 12 ден
 • Саня (закуска)
 • Закуска. Свободен ден за плаж и почивка. Нощувка.
 • По желание, с доплащане – полудневна екскурзия до острова на маймуните Нан Ван (09:00 ч - 14:00 ч).
 • Нан Ван е една от най-големите туристически атракции на остров Хайнан и е единственият остров в Китай – природен резерват за маймуни. Той е необичайно красив, простира се върху 1000 хектара и се обитава от над 1000 маймуни. Ще видите маймуни, които живеят и се хранят в тяхната естествена среда и се къпят в специално за тях направени басейни, както и маймуни артисти, обучени да изпълня-ват различни номера. До острова се пътува с лодка и кабинков лифт, даващ възможност да видите целия остров отвисоко, а там Ви очакват прекрасни мигове и снимки със забавните и палави маймуни. Препоръчва се да не носите със себе си шапки, слънчеви очила, бутилки с вода и торбички, които маймуните могат да приемат за лакомства и да си ги вземат!
 • 02.06.2018 - 13 ден
 • Саня → Чухай ‒ Макао (закуска)
 • Закуска. Свободно време. Полет до Чухай и трансфер с автобус до хотела в Макао - единият от двата специални административни района на Китай, бивша португалска колония и резиденция на римокатолическата църква. Върнат е на Китай на 20.12.1999 г. Днес особеният статут позволява на Макао да бъде азиатският аналог на Монте Карло или Лас Вегас. Свободно време. Нощувка.
 • 03.06.2018 - 14 ден
 • Макао ‒ Хонконг (закуска)
 • Закуска. Разглеждане на Макао: остров Тайпа и казино „Венецианецът” – град в града с типични венециански улици и мостове, магазини на световни фирми, хотел с над 2500 апартамента; храма А-ма (ЮНЕСКО) – най-старият будистки храм в Макао, построен през от 1488 г., посветен на богинята на морето и защитница на рибарите, издигнат на това място още преди града да съществува; руините на катедралата Св. Павел – някога най-големият християнски храм в югоизточна Азия. Разходка в историческия център с площад Ел Сенадо (ЮНЕСКО). Посещение на казино Сендс и площада на Златния лотос. Отпътуване с ферибот за Хонконг – другият специален административен район на Китай, който е с най-високата степен на автономия и специален статут, бивша колония на Великобритания, върната на Китай на 01.07.1997 г. Трансфер и настаняване в хотела. Свободно време. *По желание, с доплащане - круиз из залива Виктория с вечеря бюфет и жива музика на кораба, откъдето ще се насладите на „Симфонията от светлина“ – лазерно и светлинно шоу, изпълнявано върху над 40 небостъргача. Нощувка.
 • 04.06.2018 - 15 ден
 • Хонконг → (закуска)
 • Панорамна обиколка и разглеждане на Хонконг: Градината на звездите, където са изложени експонати от Булеварда на звездите; пристанището "Виктория", храма Мао Мо и историческия център от „Холивуд Роуд“ до „Гардън Роуд“ – емблематичните сгради от периода на колониален Хонконг; залива Рипълс Бей с колоритния парк и плажа, пазара Стенли с интересни подаръци на достъпни цени, древното рибарско селище Абърдийн с безбройните джонги, яхти и плаващи ресторанти и връх Виктория, откъдето се открива една от най-вълнуващите и красиви гледки към обляния в светлини нощен Хонконг. Трансфер до летището. Полет TK 71 от Хонконг в 22:40 ч (11ч25м).
 • 05.06.2018 - 16 ден
 • Истанбул → София
 • В 05:05 ч. кацане в Истанбул. В 07:45 ч. полет TK 1027 от Истанбул, кацане в София в 09:05 ч (1ч20м).

  ЦЕНИ:

  Отстъпка от посочената цена 115 лв за резервации до 23.03.2018

 • - на човек в двойна стая - 6298 лв
 • - единична стая - 7754 лв

  Хотели:

 • Пекин – The Great Wall Hotel 5*
 • Тиандзин – Astor Hotel Luxury collection 5*
 • Шанхай – Ocean Hotel 5*
 • Гуейлин – Bravo Hotel 4*
 • Саня – Marriott Resort and Spa Hotel 5*
 • Макао – Rio Hotel and Casino 4*
 • Hong Kong – Metropark Hotel Kowloon 4*

  Цените включват:

 • - Самолетни билети София – Истанбул – Шанхай / Хонконг – Истанбул – София с редовен полет на Turkish Airlines, включени такси, чекиран багаж до 23 кг (115 см) и ръчен багаж до 8 кг (55x40x23см)
 • - Самолетен билет с включени такси Шанхай – Гуейлин;
 • - Самолетен билет с включени такси Гуейлин – Саня;
 • - Самолетен билет с включени такси Саня – Чухай;
 • - Билет за скоростния влак Тиандзин – Шанхай;
 • - Билет за ферибота Макао – Хонконг;
 • - 11 нощувки в хотели 5*/4*;
 • - 11 закуски, 3 обяда, 4 вечери;
 • - Всички трансфери;
 • - Местни екскурзоводи и включени входни такси за обектите по програмата:
 • - Разглеждане на площад Тян-ан-Мън, Забранения град и Храма на небето
 • - Екскурзия до Великата китайска стена
 • - Разглеждане на Тиандзин: „5-е големи булеварда", Порцелановата къща и Древната културна улица;
 • - Посещение на Храма на Нефритения Буда;
 • - Разглеждане на Модерен Шанхай, Чайнатаун и ул. Нандзин;
 • - Екскурзия до оризовите тераси в Лонгшен;
 • - Круиз с обяд по река Ли и свободно време в Янгшо;
 • - Посещение на спектакъла „Импресия на Лиусанджи”;
 • - Разглеждане на Макао: остров Тайпа, казино „Венецианецът”, площад „Ел Сенадо”, площада на Златния лотос и казино Сендс;
 • - Разглеждане на Хонконг: Градината на звездите, храма Мао Мо, историческия център, залива Рипълс Бей, пазара Стенли, Абърдиин и връх Виктория;
 • - Медицинска застраховка с асистанс и покритие 15 000 щ. д.
 • - Водач преводач от фирмата

  Допълнително се заплащат:

 • - Виза за Китай: 148 лв.
 • - Лица над 70 год. доплащат за медицинска застраховка 30 лв.
 • - Посещения по желание, които се залащат с доплащането (цените са при мин. 10 туристи):
 • - Пекин: спектакъл „Легендата Конгфу” – 68 лв;
 • - Тиандзин: вечерен круиз по река Хайхe – 74 лв;
 • - Шанхай: вечерен круиз по река Хуанпу – 76 лв;
 • - Саня: долината Бинланг и аборигенските селища Ли и Мяо – 123 лв; - центъра Нан Шан и плажа със скалите Тиан-я Хай-джао –211 лв; острова на маймуните Нан Ван – 126 лв.
 • - Хонконг: круиз в залива Виктория с вечеря и жива музика на кораба – 223 лв;
 • - Посещения по желание, които се заплащат на място в китайски юани: Океанариума – 160 RMB; Шанхайския Световен Финансов център – 170 RMB
 • - Бакшиши за екскурзоводи, шофьори и друг обслужващ персонал: общо 60 щ. д. (заплащат се предварително в България, отделно от основния туристически пакет)
 • - По желание – застраховка „Отмяна на пътуването“ – стойността ѝ е от 2,7% до 1,5% от крайната цена по договора.

  Записване и плащане:

 • При записване – аванс 2000 лв., цветно сканирано копие (jpg) на личната карта и паспорта (с минимум 6 месеца валидност след датата на връщане (06.12.2018) и 3 свободни страници, 2 цветни снимки на светъл фон с размери 3.5 х 4.5 см. и данни за визовия формуляр.
 • До 21.03.2018 – доплащане 2000 лв.
 • До 05.04.2018 – пълно плащане и предоставяне в офиса на фирмата на задграничния паспорт.

  Информация:

 • Минимален брой участници: 15
 • Срок за уведомяване при недостигнат мин. брой туристи – 25 дни преди началната дата: 26.04.2018
 • При недостигнат минимален брой от 15 туристи, но не по-малко от 12 – доплащане от 181 лв.
 • Визов режим: за български граждани е необходима виза. При записване се предоставя формуляр, който да попълните, след което агенцията съдейства за подготовката и подаването на документите за виза без такса и без лично явяване.
 • Ваксинации за Китай не са необходими.
 • Агенцията не носи отговорност за промяна в полетите на авиокомпанията.
 • В зависимост от местните условия са възможни размествания в програмата и реда на екскурзиите.
 • Непълнолетни, пътуващи само с единия родител представят акт за раждане на детето и нотариално заверено родителско разрешение.
 • За туристи, които пътуват сами, фирмата не поема ангажимент да осигури второ лице за комби-нация, ако такова няма. Туристът се записва за настаняване в самостоятелна стая, и ако има друг турист от същия пол, който желае да се комбинира, двете лица се настаняват в двойна стая, като сумата за разликата се приспада на клиентите. Ако туристът желае да се комбинира при възможност, това условие се вписва при сключване на договора.

  Анулации и неустойки по програмата:

 • В случай на отказ от туристическо пътуване заплатената сума се възстановява при следните удръжки:
 • до 7 дни след записване, освен ако не е „Пътуване в последния момент” – без неустойка
 • до 91 дни преди тръгване се удържат 10% от общата цена (до 19.02.2018)
 • от 90 до 61 дни преди тръгване се удържат 50% от общата цена (21.03.2018)
 • от 60 до 31 дни се удържат 80% от общата цена (20.04.2018)
 • под 30 дни до деня на отпътуване, или при неявяване се удържат 100% (21.04.2018)
 • 0049

   

 • Copyright Global Tours, Varna, 2009 ALL RIGHTS RESERVED